Vacante cu zbor charter


Cele mai familiare si in acelasi timp comode produse turistice, vacantele cu zbor charter inclus se adreseaza unei ample categorii de public si vizeaza in primul rand comoditatea transportului. In ultimii 10 ani, aceste pachete turistice s-au dezvoltat foarte mult atat la nivel european cat mai ales in tara noastra, si ne putem astazi cu bucura de ele in orice colt al tarii.

Zborul charter este un zbor contractat de un turoperator ce inchiriaza o aeronava intreaga pentru transportul turistilor catre o destinatie turistica. Intrucat achizitia intregii aeronave este in responsabilitatea agentiei de turism turoperatoare, aceasta poate decide si nivelul tarifului biletului. Atunci cand nu au fost epuizate toate locurile in avion, agentia de turism poate scoate la vanzare pachete cu oferte speciale, cu preturi mult mai mici.

Daca doriti sa gasiti cele mai bune oferte de pachete turistice cu zbor charter din Bucuresti, Bacau, Cluj Napoca, Iasi, Sibiu, Timisoara ori alte orase de plecare, folositi motorasul de cautare alaturat. El este predefinit sa va aduca cele mai convenabile oferte de vacanta cu zbor inclus din localitatea aferenta paginii dedicate, Dumneavoastra putand alege cea mai potrivita perioada cand puteti calatori.

Daca totusi doriti sa vedeti toate vacantele disponibile dintr-o alta loaclitate de plecare, puteti accesa in meniul superior pagina dorita, ori puteti reveni cu usurinta pe pagina principala, de start, unde puteti cauta vacante fara mentionarea unei localitati anume.

Utilizam cookie-uri atat pentru a va facilita folosirea serviciilor noastre cat si in scopuri statistice. In cazul in care nu blocati aceste fisiere, sunteti de acord sa le utilizati si sa le stocati in memoria specifica. Aveti posibilitatea de a le administra independent, modificand setarile browser-ului utilizat. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati politicile generale de utilizare cookies.

Accept